15 mei 2023

Cadeautje voor de Juf en Meester

Het einde van het schooljaar nadert en terwijl we ons voorbereiden op een fijne zomervakantie, is de laatste schooldag ook het moment om de leerkracht van je kind te laten zien hoe je hun inzet van het afgelopen jaar waardeert. Ze hebben hard gewerkt om de kinderen te laten groeien, nieuwe kennis op te doen en hun talenten te ontdekken.

Maar wat zijn leuke cadeau-ideeën? De meeste leraren zijn dolblij met een mooie tekening of knutselwerkje, iets persoonlijks. Maar als jouw kind niet zo creatief is of als je iets speciaals wilt geven, volgen hier enkele leuke ideeën:

Koop bijvoorbeeld een mooie glazen (weck)pot en vul deze met lekkere snoepjes, chocolaatjes of ontspannend badzout/badparels. Maak de pot extra speciaal met een gepersonaliseerde sticker, verpak hem mooi in cellofaan en je hebt een prachtig cadeau!
Tip: Klik op de foto om naar de artikelen te gaan.

Cadeau label juf meesterbedankt meester juf spekBedankje meester jufbedankt label meester juf mars

Een plantje is altijd een leuk cadeau om te geven. De leraar kan het in het klaslokaal plaatsen en er nog lang van genieten. Zorg ervoor dat het plantenpotje ook voorzien is van een leuke gepersonaliseerde sticker!

bedankt label juf meester plantjebedankt meester juf plant groeien

Herbruikbare raamstickers zijn ook een leuk idee. De leerkracht kan ze lange tijd in het klaslokaal gebruiken. Ze zien er vrolijk uit en je kunt de stickers telkens opnieuw gebruiken, waardoor ze gegarandeerd lang plezier ervan hebben.

bedankt meester juf raamstickers schoolklasbedankt meester juf raamstickers plant herbruikbaar

In onze webshop vind je verschillende labelstickers die je kunt personaliseren met de naam van de leerkracht en het kind. We hebben ook nieuwe labelstickers waarbij je het poppetje zelfs een klein beetje op je kind kunt laten lijken.

label inpakken cadeau juf meesterbedankt juf meester etiket label sticker

Laat de juf of meester zien hoeveel je hun inzet waardeert met een leuk cadeautje aan het einde van het schooljaar!

Liefs, Ilse

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel