Sorteer op
 • Muursticker 'Regenboog met naam'
  Muursticker 'Regenboog met naam'

  Mooie muursticker van een regenboog met eigen naam. Alle muurcirkels, muurstickers en posters uit dit thema zijn heel leuk om met elkaar te combineren.

  De muurcirkels zijn gemaakt van zelfklevende textielmuurstickers. Deze…

  € 21,50
 • Geboorteposter 'Regenbogen'
  Geboorteposter 'Regenbogen'

  Prachige geboorteposter in uit het thema 'Regenbogen'. Je kunt kiezen uit A4 (21 x 29,7 cm) en A3 (29,7 x 42 cm). Leuk om te combineren met de muurcirkels en muurstickers uit dit thema.

  De poster wordt zonder lijst geleverd.

  € 11,95
 • Muursticker Groeimeter 'Regenbogen'
  Muursticker Groeimeter 'Regenbogen'

  Superleuke groeimeter in het thema 'Regenbogen'. Bovenaan de groeimeter staat je eigen naam!
  De groeimeter is heel goed te combineren met de muurstickers en poster uit het thema 'Regenbogen'.De muurstickers zijn gemaakt van…

  € 34,50
 • Geboortesticker 'Regenboog'
  Geboortesticker 'Regenboog'

  Geboortesticker om op het raam te plakken om aan te kondigen dat de baby is geboren. Op de geboortesticker staat een regenboog met wolk en de tekst 'Welkom lieve 'naam'. Je kunt de sticker ook op andere gladde ondergronden (bv…

  € 24,50
 • Muurstickers 'Kleine regenbogen'
  Muurstickers 'Kleine regenbogen'

  Een vel vol met 20 regenboogjes in aardetinten. Het zijn vier verschillende soorten. Leuk om als een patroon op de muur te plakken. Alle muurcirkels, muurstickers en posters uit dit thema zijn heel leuk om met elkaar te…

  € 19,50
 • Muurstickers 'Dots'
  Muurstickers 'Dots'

  Een A4-vel vol met gekleurde stippen in aardetinten. Alle muurcirkels, muurstickers en posters uit dit thema zijn heel leuk om met elkaar te combineren.

  De muurcirkels zijn gemaakt van zelfklevende textielmuurstickers. Deze…

  € 4,95

Regenboog magie in de kinderkamer: muurstickers en meer

Dompel de kinderkamer onder in een wereld van kleur en vreugde met onze prachtige collectie muurstickers, groeimeter, poster en geboortesticker. Of je nu op zoek bent naar regenbogen, kleurige stippen, hartjesregens of gewoon wat kleurige inspiratie, wij hebben alles om de kamer van je kleintje om te toveren tot een vrolijke en levendige plek.

Levendige muurstickers voor een kleurrijke sfeer

Onze muurstickers met regenbogen en kleurige stippen brengen de magie van kleur rechtstreeks naar de muren van de kinderkamer. Laat je kinderen opgroeien in een omgeving vol levendige kleuren en vrolijke patronen. Deze muurstickers zien er niet alleen superleuk uit, maar zijn ook eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de kamer naar wens aan te passen.

Voeg een persoonlijk tintje toe met een geboorte raamsticker

Vier de komst van je kleintje en geef de kinderkamer een uniek accent met een geboortesticker op het raam. Personaliseer de aankondiging van de geboorte met kleurige details die de aankomst van je baby extra speciaal maken. 

Meet de groei van je kleintje met een groeimeter en versier de kamer met een gepersonaliseerde poster

Onze groeimeters zijn niet alleen praktisch om de groei van je kind bij te houden, maar ook een stijlvolle decoratie voor de kinderkamer. Laat je kinderen meten langs een kleurrijke meetlat terwijl ze groter worden. Daarnaast hebben we een gepersonaliseerde poster met de geboortegegevens om de kamer verder op te vrolijken en te personaliseren.

Transformeer de kinderkamer in een levendige en kleurrijke ruimte met onze regenboog muurstickers, groeimeter, poster en geboortesticker. 

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel