Om de kosten te kunnen berekenen, moeten eerst de afmetingen van de sticker opgemeten worden.

Hoe op te meten?
Meet de afmetingen tussen de kozijnen. Trek hier ongeveer 5 mm vanaf en gebruik deze uitkomst als formaat. De kozijnen zijn niet altijd kaarsrecht. Op deze manier zorg je ervoor dat de sticker overal tussen de kozijnen past en netjes glad op het raam geplakt kan worden. De uitkomst van deze hoogte en breedte gebruik je voor de prijsbepaling en vul je in bij het artikel.

De stickers hebben een maximale breedte van 58 cm en een maximale hoogte van 220 cm. Vult u toch een grotere afmeting in bij de bestelling wordt de sticker automatisch geleverd in het formaat wat wij maximaal kunnen verwerken.

Bereken het oppervlakte
Bereken de oppervlakte van de sticker door de breedte x de hoogte te bereken in centimeters. Dus als de sticker een hoogte heeft van 103 cm en een breedte van 47 cm, dan is het oppervlakte 4841 cm2. 
Je kunt ook het oppervlakte (afgerond) opzoeken in de oppervlaktetabel, zie hieronder. Deze oppervlaktetabel vind je ook terug bij de artikelen.

Prijs berekenen
Kies bij het artikel het oppervlaktebereik waarbinnen jouw oppervlakte ligt. Je krijgt nu de prijs te zien. Vul ook de exacte breedte en hoogte in bij de bestelling. Deze heb ik nodig om de sticker te kunnen produceren.
Klik hier om naar de artikelen te gaan.

 

Terug naar Glasfoliestickers

© 2012 - 2022 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel