Sorteer op
  • Aanvraag teststicker
    Aanvraag teststicker

    Je ontvangt een gratis teststicker, waarmee je kunt uitproberen of de sticker hecht aan de ondergrond. De verzendkosten worden wel in rekening gebracht (brievenbuspost).

  • Aanvraag kleurenstaaltjes
    Aanvraag kleurenstaaltjes

    Twijfel je tussen verschillende kleuren en wil je ze eigenlijk wel in het echt even bekijken? Dat kan, we sturen je graag wat verschillende staaltjes toe. Je kunt max. 5 verschillende kleuren aangeven. Twee stuks via het…

Op welke ondergrond kan ik een sticker plakken?
De sticker kan op iedere gladde ondergrond geplakt worden. Denk hierbij aan (plexi)glas, geverfd hout, gestucte, gladde muren, glad behang, metaal. Maar ook bijvoorbeeld op rolgordijnen, tegels in de badkamer of de douchecabine. De stickers kunnen in principe ook op canvas geplakt worden, echter niet iedere canvassoort is hier voor geschikt. Wij raden altijd aan om het canvas eerst af te lakken. De structuur wordt hierdoor gladder, waardoor de hechting beter is. Gebruik hiervoor geen kalkachtige verf of muurverf.

De belangrijkste voorwaarde voor het aanbrengen van muurstickers is dat de ondergrond glad, schoon (vrij van stof, vet, silicone en latex) en droog is. Muren waar vocht in zit zijn niet geschikt om te beplakken. Pas geverfde muren moeten goed gedroogd zijn zodat het vocht uit de muur is en de muur uitgehard is. Ook op een muur met slechte kwaliteit muurverf, met vuilafstotende muurverf of kalkverf zal de sticker niet goed hechten.

Structuurbehang
Vaak wordt de vraag gesteld of de stickers op structuurbehang blijven plakken. Dat is heel erg afhankelijk van de structuur en de afwerking van het behang. Bij het ene behang blijft het wel plakken, bij het andere niet. Wij adviseren dan altijd eerst een teststickertje te bestellen. HIeronder kun je een teststickertje bestellen.

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel