Sorteer op

Creëer je Raamstraatje met de Herbruikbare Raamstickers

Met de verschillende huisjes maak je zelf een mooi straatje voor op het raam. Vervolgens kun je met de verschillende aanvulsets het thema van het feest of seizoen steeds opnieuw aanpassen.We hebben een uitgebreide collectie herbruikbare raamstickers ontworpen, speciaal om je huis te versieren tijdens de feestdagen en seizoenen. Of je nu Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst, herfst, winter, lente of zomer wilt vieren, onze stickers bieden eindeloze mogelijkheden voor een prachtige en aanpasbare decoratie.

Vanaf 2023 ook verkrijgbaar in een kleiner formaat

De huisjes en aanvulsets zijn vanaf 2023 ook verkrijgbaar in een kleiner formaat (maat M). Dit formaat past bijvoorbeeld goed op een glazen tussendeur. De maten zijn nu M en L, waarbij M uitgaat van huisjes met een hoogte van 20 cm en L van 29 cm. Alle aanvulsets zijn hierop aangepast. Wil je dat alles mooi in verhouding is met elkaar, koop dan alles in dezelfde maat.
Heb jij al eens eerder huisjes en aanvulsets bij ons gekocht voor 2023? Dan heb je deze stickers in maat L.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en in gekleurde prints

De herbruikbare raamstickers zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, waaronder zwart, wit, bruin, oranje, geel, rood, groen en blauw. Voor diegenen die op zoek zijn naar een levendige uitstraling, bieden we ook full-color geprinte stickers aan. Dit uitgebreide kleurenpalet stelt je in staat om de perfecte sfeer te creëren die past bij de gelegenheid, het seizoen en je eigen stijl.

Herbruikbare raamstraatjes en feestelijke aanvulsets

Wat de stickers zo leuk maakt is dat ze herbruikbaar zijn en je ze kunt opplakken zoals jij het leuk vindt. De ontwerpen bestaan uit gezellige straatjes met huisjes en komen met aanvulsets die perfect passen bij de thema's van de feestdagen en seizoenen. Het fijne is dat je de opstellingen eenvoudig kunt aanpassen, waardoor je keer op keer een unieke decoratie kunt creëren die je huis helemaal in de stijl brengt die jij wilt. Of je nu op zoek bent naar een spookachtige Halloween-sfeer, de komst van Sinterklaas wilt vieren, of gewoon de schoonheid van de seizoenen wilt omarmen, de herbruikbare raamstickers zijn hiervoor ideaal.

 

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel