Hoi allemaal, ik ben Ilse! Getrouwd met Bas en trotse moeder van een dochter van 20 en een zoon van 17. Oh, en ik ben gek op katten, ik heb er drie thuis rondlopen.

Na mijn bouwkunde opleiding heb ik een tijdje gewerkt bij (semi)overheidsinstellingen, maar ik miste toch de voldoening die ik zocht in een baan. Ik ben toen begonnen met het opknappen van oude meubeltjes en deze te verkopen via internet. En toen dacht ik, waarom niet een webshop beginnen in meubeltjes en woonaccessoires? En zo werd Home at Ilse geboren in 2011.

Na een tijdje begon ik ook met het verkopen van interieurstickers en dat bleek een goede keuze te zijn. Ik ben toen zelf stickers gaan ontwerpen en produceren en me hier volledig op gaan richten. In 2012 opende ik mijn tweede webshop, Ilse Stickerdesign. Na een paar jaar besloot ik om me volledig op Ilse Stickerdesign te richten en Home at Ilse te sluiten.

Bij Ilse Stickerdesign werk ik keihard om mijn klanten blij te maken. Ik vind het erg leuk om nieuwe collecties te ontwerpen om het aanbod vernieuwend en trendy te houden. Ik run mijn eenmanszaak met veel passie en voldoening.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van Ilse Stickerdesign? Like ons dan op Facebook en Instagram! Ik hoop je snel terug te zien in mijn webshop.

Liefs, Ilse

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel