Mijn naam is Ilse, moeder van twee pubers en ben gek op katten. Na mijn bouwkunde opleiding ben ik werkzaam geweest bij (semi)overheidsinstellingen, maar daar haalde ik niet de voldoening uit die ik zocht in een baan.
Ik vond het leuk om oude meubeltjes op te knappen en verkocht deze via internet. Op een gegeven moment heb ik de keuze gemaakt een webshop op te starten in meubeltjes en woonaccessoires, dit werd Home at Ilse (2011). 
Na een tijdje woonaccessoires verkocht te hebben, ben ik ook interieurstickers te gaan verkopen. Dat bleek een goede keus en ik heb besloten de interieurstickers in eigen beheer te gaan ontwikkelen en produceren en mij hier volledig op te richten. Er werd een tweede webshop geopend, Ilse Stickerdesign (2012). Tot 2016 heb ik beide webshops naast elkaar gehad, maar heb toen besloten Home at Ilse dicht te doen en mij volledig op Ilse Stickerdesign te richten. 
Naast de interieurstickers zijn er ook andere artikelen te koop in de webshop, zoals houten laserproducten, posters, kaarten, glasfoliestickers. 
Regelmatig probeer ik met een nieuwe collectie te komen om het aanbod vernieuwend en trendy te houden. Ilse Stickerdesign is een eenmanszaak waar ik iedere dag hard m'n best doe om alle klanten blij te maken. Iets wat ik graag doe en waar ik veel voldoening uit haal!

Ilse Stickerdesign onderscheidt zich van andere stickersites door naast de grote collectie standaard stickers, een groot aantal stickers aan te bieden die aangepast kunnen worden aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit zorgt net even voor een persoonlijk tintje aan de sticker.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes en acties van Ilse Stickerdesign? Like ons dan op Facebook  en Instagram

© 2012 - 2021 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel