Sorteer op
 • NIEUW

  Geboortesticker 'Elfjes'
  Geboortesticker 'Elfjes'

  Prachtigen geboortesticker om op het raam te plakken om aan iedereen te laten weten dat de baby is geboren. Op de sticker staan twee schattige elfjes in een veld met bloemen. Ook staat er de tekst 'Welkom lieve' en de naam van het…

  € 24,50
 • NIEUW

  Muurstickers 'Elfjes'- set van 3 muurcirkels
  Muurstickers 'Elfjes'- set van 3 muurcirkels

  Prachtige romantische afbeeldingen met elfjes en bloemen om met elkaar te comiberen. De muurstickers zijn rond en van verschillende afmetingen.

  ∙ Cirkel twee elfjes in landschap: 40 cm
  ∙ Cirkel madeliefjes met elfje in het…

  € 32,50
 • NIEUW

  Muursticker 'Elfje met blond haar'
  Muursticker 'Elfje met blond haar'

  Prachtige muursticker uit het thema 'Elfjes'. Op de sticker zie je een elfje vanaf haar middel. Bij het elfje vliegt een vlindertje. Leuk om te combineren met de madeliefjes-muurstickers.

  De muursticker is gemaakt van…

  € 19,50
 • NIEUW

  Muursticker 'Elfje met bruin haar'
  Muursticker 'Elfje met bruin haar'

  Schattige muursticker uit het thema 'Elfjes'. Op de sticker zie je een elfje in haar geheel. Leuk om te combineren met de madeliefjes-muurstickers of het elfje met blond haar.

  De muursticker is gemaakt van zelfklevende…

  € 19,50
 • NIEUW

  Muursticker Groeimeter 'Elfjes'
  Muursticker Groeimeter 'Elfjes'

  Superleuke groeimeter in het thema 'Elfjes'. Bovenaan de groeimeter staat je eigen naam!
  De groeimeter is heel goed te combineren met de muurstickers en posters uit het thema 'Elfjes'.De muurstickers zijn gemaakt van zelfklevende…

  € 34,50
 • NIEUW

  Muurstickers 'Madeliefjes en Vlinders'
  Muurstickers 'Madeliefjes en Vlinders'

  Een A4-vel vol met vrolijke madeliefjes en mooie vlinders. Plak ze op zoals je zelf leuk vindt! Alle muurcirkels, muurstickers en posters uit dit thema zijn heel leuk om met elkaar te combineren.

  De muurcirkels zijn gemaakt van…

  € 9,95
 • Muurstickers 'Hart van Madeliefjes'
  Muurstickers 'Hart van Madeliefjes'

  Wat staat dat ontzettend lief, deze prachtige muurstickers van een hart gevormd door madeliefjes! Het hart is één geheel, zodat deze makkelijk is op te plakken. Daarom heen kun je naar eigen inzicht de losse bloemen, vlinders en…

  € 29,50
 • NIEUW

  Geboorteposter 'Elfje zittend tussen de bloemen'
  Geboorteposter 'Elfje zittend tussen de bloemen'

  Prachige geboorteposter in uit het thema 'Elfjes. Op de poster zit een schattig elfje te midden van vrolijke bloemen. Op de poster komen de geboortegegevens van het kindje te staan. Leuk om als kraamcadeau te geven of te…

  € 11,95
 • NIEUW

  Geboorteposter 'Portret van een Elfje'
  Geboorteposter 'Portret van een Elfje'

  Prachige geboorteposter in uit het thema 'Elfjes. Op de poster zie je een portret van een prachtig elfje met in haar haar en op de achtergrond bloemen. Op de poster komen de geboortegegevens van het kindje te staan. Leuk om als…

  € 11,95

Maak een betoverend elfjes-landschap van de kinderkamer met de stickers en geboorteposters uit het thema 'Elfjes'

Ben je op zoek naar de perfecte manier om de kinderkamer of babykamer een vrolijke en romantische uitstraling te geven? Ontdek onze prachtige collectie muurstickers, groeimeter en geboorteposters die speciaal zijn ontworpen om de ruimte te transformeren in een betoverende omgeving voor je kindje.

Prachtige romantische muurstickers

Onze muurstickers, verkrijgbaar in diverse thema's zoals elfjes, bloemen en vlinders, zorgen voor een fleurig geheel van de baby- of kinderkamer. Je kunt kiezen uit een set muurcirkels of losse muurstickers, zoals elfjes, bloemen en vlinders. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen sporen achter, waardoor je moeiteloos een betoverende sfeer creëert.

Groeimeter en Geboorteposters: gepersonaliseerd met naam of geboortegegevens

Het is leuk om de groeispurten van je kindje samen bij te houden met de groeimeter. Of lijst de persoonlijke geboorteposter van je kindje in, wat toch altijd een bijzondere herinnering zal zijn. Laat de kinderkamer bloeien met madeliefjes, elfjes en andere vrolijke elementen die de ruimte omtoveren tot een persoonlijk paradijsje.

Ontdek de mogelijkheden van onze unieke collectie muurstickers, groeimeter en geboorteposters en geef de kinderkamer een betoverende en kleurrijke uitstraling. 

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel