16 mei 2023

Geboorte Raamstickers: Een unieke manier om de geboorte van je baby aan te kondigen

De geboorte van een baby is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven van ouders. Het delen van dit geluk met vrienden, familie en de rest van de wereld is een traditie die al heel erg lang bestaat. En wat is er nu leuker dan een unieke en opvallende manier om de geboorte van je kleintje aan te kondigen? Geboorte raamstickers zijn een trend op dit gebied, en in deze blog gaan we dieper in op waarom ze zo populair zijn en hoe ze een persoonlijke touch kunnen geven aan deze speciale aankondiging.Geboortesticker Onze lieve dochter

Geboorte raamstickers trekken de aandacht en kondigen op een leuke en opvallende manier de geboorte van je baby aan. Plak de sticker op het raam en laat buren, voorbijgangers en bezoekers direct weten dat de baby is geboren, inclusief de naam van het kindje.

Onze geboortestickers worden gemaakt van hoogwaardig stickervinyl. Er zijn twee soorten beschikbaar: gesneden stickervinyl uit één kleur en bedrukt (full color) stickervinyl.

Geboorte raamstickers vinylDe gesneden stickers bestaan uit één kleur en je kunt kiezen uit veertig verschillende kleuren vinylfolie. De tekst en afbeeldingen worden uitgesneden, waarbij het resterende stickermateriaal wordt verwijderd. De kleur is aan de voor- en achterkant hetzelfde, waardoor je de sticker 'gespiegeld' of 'niet gespiegeld' kunt maken. Hierdoor kun je bepalen of je de sticker aan de binnen- of buitenkant van het raam wilt plakken, terwijl de tekst toch goed leesbaar blijft vanaf buiten. De stickers zijn bestand tegen weersinvloeden, maar het kan handig zijn om de sticker aan de binnenkant van het raam te plakken, bijvoorbeeld bij een raam op een verdieping.

Geboorte raamstickers full color kleurDe bedrukte stickers (full color) hebben een gekleurde afbeelding aan de voorzijde van de sticker. Door een combinatie van geprinte afbeeldingen en uitgesneden tekst krijg je een heel mooi effect. De basiskleur van het vinyl is altijd wit. Aangezien de stickers aan de voorzijde bedrukt zijn, is de achterkant van de sticker wit. De achterkant fungeert ook als plakkant van de sticker, dus deze moet aan de buitenzijde van het raam worden geplakt. Gelukkig zijn ook deze stickers bestand tegen alle weersomstandigheden.

Geboortestickers Bosdieren

Soms vinden mensen het lastig om een kleur uit te kiezen, waarbij de sticker goed zichtbaar is vanaf buiten. Het advies is meestal om een lichte kleur te kiezen. Een raam is donker en dan komt een lichte sticker goed uit. Maar als je bijvoorbeeld een wit gordijn hebt hangen, is het juist verstandig een donkere kleur te kiezen. Handig om van te voren bij stil te staan.

Geboorte raamstickers

Onze webshop biedt een uitgebreide collectie geboortestickers, zodat er voor iedereen een ontwerp is dat aanspreekt. Alle stickers worden in eigen huis geproduceerd en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de wensen van de klant.

Geboortesticker met hartjesIn tegenstelling tot vlaggen en ballonnen die na een paar weken worden weggehaald, laten de meeste klanten de geboortesticker langere tijd op het raam zitten, variërend van een aantal maanden tot de eerste verjaardag. Zo heb je er extra lang plezier van!

Liefs, Ilse

© 2012 - 2024 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel