Leuk om iemand te verrassen met een muursticker die hij zelf mag uitkiezen!

De cadeaubon wordt speciaal voor jou samengesteld. Hij wordt voorzien van de namen van de schenker(s) en het bedrag wordt aangepast.

Je ontvangt de cadeaubon per post, met een mooie enveloppe erom. Je kan er ook voor kiezen de cadeaubon te laten e-mailen naar jezelf (om zelf uit te printen) of direct naar de ontvanger. Kies in dit geval voor een digitale cadeaubon. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor een snelle afhandeling, betaal met iDEAL.

Wil je losse bonnen bestellen? Vermeld dit in de omschrijving en je ontvangt de bonnen los met verschillende actiecodes.

Op de cadeaubon staat een actiecode die éénmalig gebruikt kan worden bij een bestelling. Het bedrag van de cadeaubon wordt afgetrokken van het eindbedrag.

Sorteer op
 • Cadeaubon
  Cadeaubon

  Wil je een muursticker cadeau geven, maar je weet niet welke? Schenk dan deze cadeaubon en laat de ontvanger zelf een mooie sticker uitzoeken.
  Door de eenmalige actiecode te gebruiken bij het bestelproces, wordt het geschonken…

  € 5,00
 • Digitale Cadeaubon
  Digitale Cadeaubon

  De digitale cadeaubon wordt naar het opgegeven e-mailadres in het vak `opmerkingen` toegezonden. Je kunt hem dan zelf uitprinten, snel en handig!

  Betaal voor een snelle afhandeling met iDEAL

  Wil je een muursticker cadeau geven,…

  € 5,00
© 2012 - 2022 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel