Ontdek onze hoogwaardige vinylstickers, perfect voor een breed scala aan toepassingen. De zelfklevende stickers, gesneden uit één kleur, zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart voor een overzicht. Deze stickers zijn ideaal voor muurteksten, geboortestickers op ramen en kleine tekststickertjes. Het vinyllaagje wordt gegoten, wat zorgt voor een consistente kleur die niet vervaagt. Er zijn ook full color bedrukte vinylstickers, deze zijn in de basis wit en zijn aan één kant met inkt bedrukt in verschillende kleuren.
Gebruik het aanbrengfolie om de sticker in één keer op de gewenste ondergrond aan te brengen. Verwijder na het aanbrengen eenvoudig de aanbrengfolie en de uitgesneden sticker blijft achter. Elke bestelling wordt geleverd met een duidelijke plakbeschrijving. Voeg vandaag nog een persoonlijk tintje toe met onze duurzame vinylstickers.

kinderkamer muurstickersgeboorte raamstickersdeurstickermuurtekstennaamstickers kinderkamerafbeeldingsstickerstekststickers tekstregellabel etiket stickerlabeltuin muursticker

 

© 2012 - 2023 Ilse Stickerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel